Tu cum ai reușit?

Împreună putem să schimbăm percepția asupra violenței. Povestea ta le va inspira pe acele femei care încă își caută curajul de a-și schimba destinul. Acestea vor înțelege că nu sunt singure, că pot fi ajutate și că au dreptul de a trăi o viață mai bună.

Mulțumim pentru curajul de a te implica! Pentru a trimite o poveste în format text este necesar ca aceasta să aibe un număr de aproximativ 300 de cuvinte. Recomandăm ca poveștile audio și video să aibe o durată de maxim 3 minute și să fie trimise la adresa contact@sieureusesc.ro. Răspune la următoarele întrebări: Ce a funcționat în cazul tău? Cine ți-a deschis ochii? Ce soluții ai găsit tu pentru a te elibera de abuz? Experiența ta poate să încurajeze alte femei să spună #sieureusesc. Există posibilitatea ca noi să fim nevoiți să edităm anumite povești (din rațiuni de confidențialitate și/sau siguranță).  Pentru orice întrebări scrie-ne aici

1. Alege formatul poveștii

2. Scrie povestea ta

Povestește-ne cum ai reușit, când și cum te-ai decis să spui stop, cine te-a ajutat, ce a funcționat în cazul tău, cum te simți acum.

3. Despre tine

Numele tău, adresa de e-mail și județul în care locuiești nu vor fi făcute publice. Aceste date se colectează pentru o bună funcționare a proiectului. La solicitarea ta, acestea date pot fi șterse din baza noastră de date, conform regulamentului GDPR.