Povestea Mădălinei

Am trăit într-o relație de concubinaj 5 ani de zile din care a rezultat și un copil, o fetiță.  

 

Mă obișnuisem deja cu modul de viață pe care îl aveam, eu eram singura sursă de venit a familiei noastre, el fiind casnic, stătea acasă cu fetița. Pe toată durata relației am fost abuzată atât psihic, emoțional cât și fizic. Ajunsesem într-o stare atât de proastă încât îmi doream sa mor, am avut câteva tentative de suicid. Mama a fost cea care mă sprijinea în tot acest timp, ea mi-a dat putere sa trec peste acest hop din viață.   

 

Apoi l-am cunoscut pe actualul meu soț care mi-a fost alături din prima clipă, m-a înțeles și mi-a deschis ochii în privința aceasta, ne-am mutat într-un oraș nou împreună.  Mutarea aceasta m-a făcut să mă pot rupe de relația toxică și să îmi revin din șocul trăit. De când ne-am mutat au început să mi se întâmple lucruri la care nici nu visam. 

 

 A trebuit să plătesc un preț. Fetița a rămas la tatăl ei și încă mă lupt să o aduc înapoi lângă mine. Dar știu ca voi reuși sa fac și acest lucru, să o am din nou lângă mine, sunt conștientă că necesită foarte multă răbdare și sprijin pe care am început să-l cer, mă doare acest timp petrecut fără ea. 

 

Acum simt ca am renăscut, mă simt puternică și încrezătoare că pot face orice îmi propun. Știam că nu pot trăi astfel la infinit și trebuia să iau o decizie care sa mă scoată din acea relație toxică, doar mutându-mă am reușit sa pun stop și să încep cu adevărat sa trăiesc liniștită, fără teamă și să am o viață împlinită.

Înapoi la testimoniale